hits

EG ER BLITT LURT!

 

Eg var ganske sikker på at eg hadde skjønt at det var noe på gang, men jammen meg ble eg lurt likevell. Når tanken på at det var 1 mai det skulle skje var begynt å dabbe vekk , å eg hadde tatt på meg tøffler og husmorjakke (haha) å gått ut for å jobbe litt. Ja da kommer det 2 super ernergiske tupper ikledd hundemasker med flagrende hjerteballonger på slep. Miranda og Hanne som er mine forlovere gir meg beskjed om å pakke bagen der eg sto med hendene fulle i jord. Eg tror ikkje eg sa så mye, ikkje vet eg om eg sa hei engang. Ganske så satt ut at de kom likevell der eg sto med et apatisk smil,  eller kanskje det var et gap om munnen. Ikkje visste eg hva eg pakket med meg heller....

 

Leo sto igjen med Are hjemme å såg like overrasket ut som moren, hehe. Olve han var i selskap å visste om hele opplegget uten å si et ord om det :)

 

Så der satt eg i baksetet i bilen med et sjal surra rund hodet med to fjollete latterfulle forlovere i forsetet. For hvor eg skulle fikk eg ikkje vite. Men når eg lettere forvirret får sjallet av,HER. på Klinikk Kosmein og skjønne Victoria står klar til å utføre Green peel og massasje på meg, var eg mer en klar til å hoppe oppi behandlingsbenken. Det var sååå deilig, og ble nytt i lange drag. 

På med sjallet igjen, og endte opp her i deilig soool i veldig godt lag, jordbær, kjeks, ost og godt å drikke. Å begynner å komme så smått til meg selv :) 

Eg fikk beskjed om å kle meg om i litt penere tøy. Så kommer pappa, med hans to matroser og champagne sprettere, Frederick og Daniel og henter oss med båt.
Sprudler over av lykke der på båten i kapp med champagnen. Sol, sjøsprut, god musikk, latter og maaange selfie, haha.

Vi kommer rundt neset og kjører mot naustet, DER kommer en etter en ut og eg holder på å sprikke av glede. " Dere luuurte meg ! " 
Så sånn fortsatte kvelden..med et stooort smil om munnen min. Mange hadde bidratt med herlig mat, det var pakkelek og quiz og god stemning.

 

Tuusen takk til alle som var med å gjøre mitt bachelorette party helt topp. Håpa alle koste seg likemye som meg.

 

Siden eg ikkje får alle med meg til Italia, så setter eg ekstra stor pris på å feire ilag med dere denne kvelden. Å stor takk til forloverene mine som delte av tiden sin, og seg selv for at det skulle bli en bra dag for MEG. Evig takknemlig! Det var og noen som ikkje kunne komme, dere var savnet ! <3


 

Stor lykkelig klem fra en vordende brud.

Én kommentar

Victoria Larsen

13.03.2017 kl.13:22

Veldig fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

30, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 4 og 9 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv