hits

VÅRT BRYLLUP I ITALIA.

 

 

Det var en gang et ungt par som aldri våget å kysse da de hadde hørt at tannreguleringene kunne feste seg sammen. Men å danse slow gikk fint, helt til jenta forsto at det var "utsikten" til den litt lavere kjæresten som fristet mer en selve dansen. Men det aller kjekkeste dei visste var å sykle full fart som sykkel politi, med hver deres rolle som skuespillerene i tv serien  "Pacific Blue". Det var mange oppgaver å løse, å mange bomber å deaktivere. Mange kvelder ble avsluttet med vennegjengen til å se grøsser filmer de hadde lånt på "sjappo" med altfor høy aldersgrense. 

Men det aller aller fineste var at familen til det unge paret var gode venner. Så dei fikk reise på turer sammen, ha sommer og vinterminner. Og jenta fikk bli kjent med kjente og kjære av gutten. Så flyttet han...

 

Men tenk, nå mange år etter skal de gifte seg..


 

 Ja gifte OSS, i vakre Italia.

 


Å stå opp av senga lørdagsmorgen, gå bort til vinduet å bli møtt av denne utsikten med ein deilig varm vind som stryker deg over ansiktet. Spente og forventningsfulle. 
Morgenkaffen har aldri smakt så godt i lag med smil fra små og store som nyter fra den italienske atmosfæren vi ble dratt rett inn i.
 

Dagen vi har ventet på er her og skal nytes i fulle drag.

 

Formiddagen flyr, og nervøsiteten eg trodde eg ikkje skulle ha bygger seg opp...  

Det er tid for sminke og hår...Og fast bestemt på hvordan eg vil ha det  prøver eg så godt eg kan å forklare dette til den italienske skjønne frisøren eg ikkje har hatt en eneste prøvetime hos. Men eg var sikker i min sak at eg ikkje skulle gjøre hverken hår eller makeup selv,da eg hadde blitt forsikret og betrygget om at ho var super flink i jobben sin..og det var ho...og det hjelper jo på at både latter og tale satt løst på hvert vårt språk.

Fra der eg satt  i sminkestolen kunne eg høre fra gangen at folk var i full sving til å gjøre seg klare til vielsen. Eg forsikrer meg om at ungene var i rute og fikk de rette hårsveisene,og at han eg skulle gifte meg med ikkje hadde stukket av.  Plutselig var fotografen der, brudebuketten var levert og kjolen skulle på..


En trøtt å sjenert liten venn med pappen sin.

 

Ungene kom inn i rommet når pappen hadde gått for å finne sin plass. Dei var helt nydelige i de sandfargede klærne, brune sandalene og de herligste lyseblå sløyfer i halsen. Lille Leo skulle henge på mammas arm. Olve tror eg aldri har vært så stille der han sto med en kurv med roseblader og et beskjedent blikk. Litt nervøs for det store som skulle skje og oppgaven han hadde tatt, og litt usikker på om det egentlig var nå han skulle få se den "hemmelige" kjolen til mamma...
 

Hårsprayen fyker i rommet, bilder blir knipset, sløyfer knyttet, slør festet  og snart deler vi vårt ja.

 
Pappa min fulgte meg til alteret,med Leo på armen og Olve og rosebladene i tet. Å få sjå min kjære stå der å vente på bruden sin var bedre en eg kunne forestille meg.

 

Vi sa ja vi, med tårer og store smil.


Så skulle kjærligheten feires.

5retters Italienske delikatesser ble nytt i lag med taler, musikalske innslag og ein god porsjon med latter og tårer. Avsluttes med sablering av champagnen og dans ved basssengkanten i hagen.

Vi fikk hverandre og drømmebryllupet vårt. En dag som eg pakker godt inn i hjertet med det fineste silkeband.

 

Vår eldste sønn på 6 år skreiv et brev til oss med den herligste handskrift, der han avsluttet med noe eg har fått lov å dele: " Mamma og pappa. Eg har det så morsomt og gøy. dette er dager eg aldri kommer til å gløyme". Vi sier oss helt enige. Vi ser tilbake på alle gode minner helgen har gitt oss med familie og venner <3 Å eg kan ikkje la være å nevne rideturen eg hadde mellom olivenlundene ilag med min svigermor, mor og svigerinne. fantastisk avslutning på et lite eventyr.

 

Vil og rekke en stor takk til vår flinke,smilende bryllupsplanlegger Gunn Janne i Veien til Toscana, som var med å gjøre drømmebryllupet vårt til virkelighet.

 

 

Stor lykkelig klem fra Fru Bergendahl.

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

13.03.2017 kl.13:21

Wow, så vakre bilder! :)

Hege Kristin

13.03.2017 kl.15:38

så fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

30, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 4 og 9 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv