hits

Rainy days

 

ja, det var helt topp idag. Som Leo sa " det regner ute mamma, men da tar vi bare på oss regnklær". Det er helt sant det Leo.

 


Men gu kor herrrlig det er å komme inn i varmen og få på tørre klær. Han eldste her kom klissbløt fra fotball trening. Så det ble to varme bad på guttene her.


Lillegutt er i den alderen der han vil hjelpe med alt, fra kjøkken arbeid, husvask til vask av bilene. Er ikkje alltid at det går så fort, eller at ting blir gjort i "rette" rekkefølge, hehe. men det er jo bare herlig når småtrollene hiver seg ut i oppgaver med stor lyst.

 

http://www.instagram.com/tineandrea/

 

Ønsker deg en fin kveld.

2 kommentarer

Pernille

20.03.2017 kl.19:42

Så fine bilder :)

Charlotte

20.03.2017 kl.19:44

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

30, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 4 og 9 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv