hits

Fartsstriper

 

Hola. Rett innom bare for en liten mandags hilsen med en søndagsfeeling, siden bildene under minner mer om søndagen i går, enn mandagen idag. Her er det som oftest alltid noe på gang, eg har nok vanskelig for å lene meg tilbake med tøflene på som bildene under tyder på - det er heller fartsstriper fra de tøflene der, men eg øver meg..sånn innimellom. Og nå har eg begynt på en bok som faktisk får meg til å sette meg innimellom - ble rørt av den etter et par linjer, elsker når eg finner bøker som fenger meg med en gang.

 

SÅ dagen startet faktisk med hjemme strikket genser fra mamma på. En kopp med sort kaffe til å vakne til, og atter en side i boken -  så vaknet huset og dagen var igang. 

En like fersk mandag som kaffen, og sikkert med like mye futt i som den morgenkaffen eg lager, hehe. 

 
Liljene kom med en lørdags gjest - favoritt blomsten. 

 Ha ein bra dag !
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

30, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 4 og 9 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv